Hitit Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Festivali

Hitit Üniversitesi ev sahipliğinde 8-9 Mart 2024 tarihleri arasında Kuzey Kampüs Spor Bilimler Fakültesi Spor Salonu’nda “Hitit Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Festivali” düzenlenecektir.

Festivalde, kapsamı oldukça geniş tutulan tematik alanlarda “Fikir Yarışması” ve “Proje Yarışması” düzenlenecek ve bunlardan seçilenlerin hayata geçirilmesi için destek sağlanması planlanıyor.

Ayrıca, Uzay, Havacılık, Savunma ve Sanayide Dijital Dönüşüm alanlarında ülkemizde faaliyet gösteren Aselsan, Havelsan, TUSAŞ, TÜBİTAK ve Halkbank gibi yetkin kurum/kuruluşları Hitit Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Festivali stantlarında yer alacak. Kuruluşların yöneticileri, davetli konuşmacı olarak bölgemizde yürütülen AR-GE ve ÜR-GE süreçlerine yeni bir bakış açısı kazandıracak.

Festival programı için tıklayınız.