Hitit Üniversitesi Öğrencilerine Yapay Zeka Uzmanlık Eğitim Fırsatı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Yapay Zeka Uzmanlık Eğitim Programı açılmıştır. Bu programın paydaşı olan Üniversitemiz, öğrencilerimize bu fırsattan yararlanma şansını sunmaktadır. Program kapsamında 3. ve 4. sınıf lisans ile yüksek lisans öğrencilerine yönelik 5 hafta temel; 25 hafta uzmanlık eğitimi düzenlenecektir.

Eğitim, Yapay Zekâ alanında faaliyetleri bulunan TÜBİTAK, Arçelik, Baykar, Cezeri, Havelsan, Huaawei ve Fev Türkiye kurumları gibi sektörün önde gelen işletmelerinin uzman personeli tarafından öğrencilere sunulacaktır.

Program boyunca öğrenciler, eğitimlerin yanı sıra modül projeleri ve bitirme projesi hazırlayacaktır. Aynı zamanda tüm süreçte öğrencilerimize mentorlük mekanizması ile deneyim aktarımı sağlanacaktır. Programı başarıyla tamamlayan katılımcılar eğitim aldıkları firmaların bünyesinde yapılandırılmış staj olanaklarına ulaşabilecektir.

Programa; Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yapay Zekâ Mühendisliği, Endüstri / İşletme Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, İstatistik ve Matematik bölümü öğrencileri ve mezunları başvuruda bulunabileceklerdir.

Program için son başvuru tarihi 14 Aralık 2023’tür.

Başvuru ön kabul kriterleri için tıklayınız.

Program hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Başvuru yapmak için tıklayınız
.   



HIZLI ERİŞİM